OVER MKB

Onder deze rubriek vindt u allerlei informatie over MKB.

Het geeft een goed overzicht van alles wat met Maaskantse Boys te maken heeft. Alle functies, leden, elftallen, team indelingen, enz, kunt u hierin terug vinden.

 

Een voetbal vereniging goed laten functioneren heeft heel wat voeten in aarde en hangt af van vele vrijwilligers. Tegenwoordig wordt dit ook steeds moeilijker door bezuinigingen en een slechte economie. Toch zijn we er dit jaar weer in geslaagd om goede elftallen met de benodigde begeleiding te vinden om er weer een mooi seizoen van te maken. Respecteer deze mensen dan ook en vooral luister ernaar. Communiceren voorkomt problemen en geeft alleen nog maar meer plezier. Laat ook dit jaar weer het wederzijdse "RESPECT" naar elkaar toe zien.

 

Al deze informatie kunt u tegenwoordig ook terug lezen op onze website www.maaskantseboys.nl en ook tussentijdse nieuws items, verslagen en nog veel meer. Bezoek daarom ook regelmatig onze website om volledig op de hoogte te blijven wat er allemaal gebeurt bij Maaskantse Boys.

 

Ik wens iedereen een plezierig en succesvol seizoen toe en maak er met zijn allen wat moois van zodat we ook dit jaar weer trots kunnen zijn op MKB.

voorzitter,

René vd Heijden

s.v. Maaskantse Boys
Pastoor Roesweg 43
5398 HZ Maren Kessel
T: 0412-472032
F: 0412-472034
KNVB nummer: BB-JH-65M